Uw specialist voor trappen, tegels & werkbladen in Harelbeke (Kortrijk)

 

TEGELS

 

TRAPPEN EN MAATWERK

 

WERKBLADEN

 

GEVELS EN KOLOMBEKLEDING

 

 Bereken route
Ghelamco arena

Ghelamco arena

KAA GENT

Het meest moderne stadium van België, prachtige realisatie, gescoord door Cerabos!

Tegels 120x60 + maatwerktrappen en maatwerk voor de sanitairen.

Zie hier voor meer foto's

BOMARBRE in Harelbeke sinds 1923

BOMARBRE uit Harelbeke (Kortrijk) werd opgericht in 1923 en is sinds dan toonaangevend producent en specialist van marmercomposiettegels, -trappen en –werkbladen.

Daarnaast ontwikkelde BOMARBRE zich als leverancier in resinegebonden natuursteencomposieten die hoofdzakelijk worden toegepast in druk belopen centra zoals supermarkten, shoppingcentra, ziekenhuizen, openbare gebouwen…

Binnen privé-projecten worden deze composietmaterialen vooral toegepast in vloeren, trappen, keuken- en badkamerbladen, muurbekleding…

MARBRALYS sinds 1949
Als producent van tegels, trappen en architectonisch beton, was MARBRALYS sinds 1949 gespecialiseerd in cementgebonden natuursteencomposieten. De marmer-, graniet- en kwartscomposieten vonden veelvuldige toepassingen in commerciële centra en utiliteitsgebouwen. Daarnaast was MARBRALYS bekend om zijn gevelbekleding.

BOMARBRE-MARBRALYS sinds 2000
In 2000 werden de activiteiten van BOMARBRE en MARBRALYS samengebracht. De nieuwe entiteit BOMARBRE-MARBRALYS, in handen van en geleid door Rinaldo Castelli, verzamelt alle knowhow inzake productontwikkeling en technische kwaliteiten van natuursteencomposieten. Het bedrijf zorgt jaarlijks voor verschillende duizenden m² die uitgevoerd worden over heel Europa.

BOMARBRE-MARBRALYS sinds 2006
Aangevuld met CERABOS, het gamma keramische wand- en vloertegels, biedt BOMARBRE-MARBRALYS een unieke waaier aan mogelijkheden in wand- en vloertegels.

Ook de natuursteengroothandel Stone die het volledige gamma natuursteentegels en -platen aanbiedt, behoort tot onze groep.

 

Tegels & trappen bij Bomarbre-Marbralys in Harelbeke (Kortrijk)

Bomarbre-Marbralys in Harelbeke (Kortrijk) staat in voor de import, productie of fabricatie van tegels; is actief over gans België: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Limburg, Henegouwen, Namen & Luxemburg.